Post by johnlynatatar on Mar 15, 2022 15:12:39 GMT 2
------------------------------------------
▶▶▶▶ UwEdit - Underwater color restoration ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ UwEdit - Underwater color restoration IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ промокоди ▞▞▞
▞▞▞ UwEdit - Underwater color restoration 2022 version ▞▞▞
Довелося скинути свій планшет, і після встановлення мені доведеться викупити його, щоб отримати функції PRO.
UwEdit- Під водою 💦 Кольори Вітаємо зі списком І 💵 Гроші"І це переможець, що Бог благословить 🥇 Ви повинні насолоджуватися великим святковим сезоном Батько Джойса Фатіх любить Небеса Сині зірки Ангели Бог просить вас на свята Веселих років твоє життя Love Joy 😂 ти, мабуть, любив Перше місце в світі 🎣 В
Робить саме те, що говорить!
Це приголомшливо. Швидка та корисна відповідь від розробника!
Працює досить добре.
Дивовижний. Я ціную вашу роботу над виправленням відео. Не можу дочекатися оновлення. Ще раз дякую за співпрацю з моїм приятелем над вирішенням проблеми так вчасно.
Дійсно простий у використанні і робить величезну різницю. Буду використовувати його й надалі.
Мені подобається Uw Edit, простий у використанні з додатковими параметрами автоматичного редагування
Чудовий безкоштовний додаток. Легко використовувати для коректування кольорів відео та фотографій. Але кожен потворний водяний знак з лівого боку у безкоштовній версії. Якби це був досить крихітний водяний знак, я б рекомендував усім своїм знайомим друзям.
Curse of Aros - MMORPG Juegos de rol fazl
Мав програму кілька днів і заплатив за професійну версію, тому логотипу не було. Зараз намагаюся використовувати його знову, і всі мої відео не вдалося експортувати. Я пробував кілька різних відео, але проблема постійно виникає. Не приємно платити за програму, яка правильно працює лише 3 дні.
Я придбав професійний варіант, оскільки це не підписка, і мені подобаються програми, які продають речі як разову покупку. Додаток іноді виходить з ладу та виходить з ладу, але загалом він дуже хороший у своїй роботі. Можливо, в майбутньому він також отримає пакетний режим відео, але наразі це чудова альтернатива Dive .
Кожен раз, коли я намагаюся відредагувати відео.....екран чорніє, а програма вимикається....
Не можу зберегти файл навіть у професійному режимі... Повністю витратив свої 4 долари
Чудовий додаток, простий у використанні для початківців
Страшно. Дуже складний у використанні і не виправляє підводні зображення
Відео більше не зберігається. Помилка щоразу.
Швидкий і простий у використанні. Підходить як інструмент для підводної корекції кольору першого проходу.
Я конвертував багато відео, і навіть налаштування за замовчуванням працювали добре
Круто .... Але це не працює, якщо ви редагували індонезійську під водою
Дійсно чудовий і простий у використанні. Відмінна якість редагування і немає на що скаржитися. Люблю люблю люблю цей додаток!
Чудовий варіант у порівнянні з DivePlus! Просто хочеться, щоб білі кольори залишалися білими, а не ставали злегка рожевими, коли ближче до поверхні океану.
Чудовий додаток. Простий у використанні та дійсно хороші результати. Чи можете ви сказати мені, що ви отримуєте в професійній версії?
Дивовижний!
Додаток не дозволяє мені зберігати відео, я чекаю вашої відповіді.
UwEdit - Underwater color restoration Fotografia dyr
Безкоштовно. Можна зберегти без членства. Надано вибір для остаточної версії. Простий у використанні. Відмінні програми
Працює справді, а інтерфейс користувача легко використовувати через кілька хвилин. На відміну від занурення, це зберігає повну якість та роздільну здатність зображень!
Чудово
Простий у використанні та виправляє багато моїх фотографій. Я б хотів мати його на своєму комп’ютері
Простий у використанні.
Гарна робота.. отримаєте професійну серію
Спрацював одразу, пресети мені ідеально підійшли.
Купуйте Pro, але не можете конвертувати VDO !!!
UwEdit - Underwater color restoration Fotografi kwzy
Неможливо зберегти відредаговані відео, це завжди виходить з ладу без видимих причин. Примітка 20
Раніше залишав 1 зірочку, оскільки не зберігав файл після налаштування. З тих пір ми виявили проблему – ЦЯ ПРОГРАММА ЗБЕРЕЖИТЬ ЛИШЕ НАСТРОЄНЕ ВІДЕО, ЯКЩО ОРИГОНАЛЬ В КОДЕКУ MP4 (файли .mov будуть налаштовані, але не збережені). Якщо mp4, все працює нормально, коли ви звикнете до трохи незграбних елементів керування. Зв’язалися з розробником, який спробує розібрати проблему з кодеком, у цьому випадку 4 зірки.
Чудово!
UwEdit - Underwater color restoration Fotografia dyr
Суперррррб!!!!
Чому я не можу зберегти відео? Я купив професійну версію, і щоразу, коли я намагаюся зберегти відео, з’являється повідомлення Не вдалося спробувати ще раз. Я пробував різні відео, видалив програму та завантажив знову, але все ще не можу зберегти відредаговані відео
Здається, редагування відео не працює. Екран стає чорним, а пристрій нагрівається, коли вибрано відео. (Використовуючи версію, завантажену 24.10.2021)
добре
Працює добре, але не вдається приблизно в 25% випадків конвертувати відео.
Чудово підходить для підводної корекції кольору! Простий у використанні. Варто отримати версію Pro.