Post by johnlynatatar on Mar 15, 2022 15:21:54 GMT 2
------------------------------------------
▶▶▶▶ Roblox ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Roblox IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kode za številne dragulje ▞▞▞
▞▞▞ Roblox 2022 version ▞▞▞
Je zelo dobra igra idino kar mi ni všeč je to da mi šteka včasih
Provizije, ki jih Roblox zaračuna razvijalcem, ki ponujajo svoje digitalne izdelke, ... Miguel Hernández | 24/08/2021 22:00 | Android, Konkurenca.
Dobra. Je
Všeč mi je ta aplikacija, vendar te tako hitro prepovejo. Trenutno sem en teden banan, mislim, da to ni pošteno, nekdo psuje in ga ne bo banal, ampak ko rečem nekaj, kar NI nadlegovanje/ustrahovanje, me izključijo? Za to aplikacijo porabim veliko denarja in časa. Prosim, nehajte biti tako nepošteni.
"Ni mogoče vzpostaviti stika s strežnikom. Preverite internetno povezavo." Čeprav imam povezavo, to še vedno piše. Prosim, popravite to.
Kupi Guide for Roblox, Adopt Me! – Microsoft Store – sl-SI
Živjo, obožujem to igro, ker je zabavna, vendar.. Vedno sem se odjavil brez razloga in vedno ne morem igrati posodobitve cus.. Moja družina in jaz imava vedno napako v kameri.. Moja družina je vedno jezna, ker napaka O upam, da boste popravili igra👁👄👁
Roblox Avventura lxy
Igra je tako dobra, vendar je zaostanek presegel mejo, mislim, da vsakič, ko vstopim v igro, se zaostanek nekako zavzema, edina stvar, ki sta njeni dve zvezdici, je zamik, včasih ne morem vstopiti v igro in '#', ko nekaj rečem to se zgodi, mislim, mislim, da drugi sovražijo hashtag zaradi stvari, ki jih rečemo, in sem razočaran nad njim, prosim, popravite ga. Vsi igralci bodo veseli, ko bo popravljeno. Samo popravi.
Japan Claw Machine(JCM)- Real Crane Game እንቅስቃሴ ያለባቸው qkuv
Lua - skript - za zaboj z igrami roblox battle royale | 2021
Lepa igra!!! Poskušal sem kupiti robux in ... moj robux ni prišel! Za ta denar sem trdo delal. Bila sem tako vesela, da sem imela robux, a ni bilo očitno😒.
Kr ok..
Jaz in moj brat se lahko igrava skupaj, kadar hočemo. Toda Roblox uporablja toliko baterij na mojem telefonu. In uporablja preveč internetne povezave. Prav tako ga je treba posodobiti in uporabiti veliko prostora za shranjevanje
Veliko hekerjev in lenih moderatorjev. (oprosti ampak res je)
ali lahko vem, zakaj se je moj račun čez noč naključno odjavil in se zdaj ne morem prijaviti v noben od svojih računov?? ot pravi, da je prišlo do neznane napake, ne vem, ali je težava z mojim internetom, upam, da je, če pa ni, jo prosim preverite, ker sem kupil veliko stvari z uporabo robuxa z enim od mojih računi, hvala.
Roblox Pustolovske igre nsu
Roblox Corp cena delnice | Trgujte zdaj
Razlog, zakaj sem ji dal 2 zvezdici, je, ker mi ne bo dovolil, da se pridružim številnim igram in me nato naključno vrže, če se uspešno pridružim in nimam veliko časa, da bi igral isto igro kot druge igre.
To je najboljša igra, ki sem jo kdaj igral in vedno sem si želel robuxa, vendar jih ne morem kupiti, ker moji starši mislijo, da je neuporabna.
Všeč mi je igra, vendar je preveč spletnih zmenkov in hekerjev. Všeč mi je bil stari Roblox, vendar mi je všeč vse ostalo, da je drugim igralcem tako težko, ker nekatere obleke stanejo toliko robuxa
ROBLOX JE NAJSlabša IZKUŠENA IGRA, KI SI KDAJ NE BO DELOVALA, IN SE SPLOH NE NALOŽI IN VEDNO PRAVI, DA SE NE MOGEM POVEZATI Z INTERNETOM, IN POVEZAN SEM S POPOLNOM DOBROM INTERNETOM, ČE SE BO TO DELO
Zelo zabavna spletna igra! Vendar obstajajo velike težave: posodobitve v smeti. V 75 % časa, ko Roblox posodablja, ne naredijo ničesar ali pa naredijo igro nemogoče igrati. Oh, in zmernost, tudi smeti. Ljudje so prepovedani brez razloga, igre so prepovedane brez razloga, neprimerna vsebina je prezrta, grozno preverjanje in nenehna zrušitev strežnika.
Dobra igra
Idek nekateri otroci ga uničujejo
Žal moram odstraniti. Ne morem se pridružiti nobeni igri, ne da bi me takoj prekinila. To počne v vsaki igri, ki jo poskušam igrati. ne vem zakaj. Igral sem na različnih napravah in dobil sem enake rezultate. Po odstranitvi sem celo ustvaril drug račun in dobil enake rezultate. Igral sem na mobilnih podatkih in različnih wifi-jih in dobil enake rezultate.
Ta igra je neverjetna, vendar mislim, da je nekaj stvari v zvezi s tem, ki nimajo smisla, na primer ustvarjanje avatarjev, ki izgledajo kot človek, če jo na koncu dodate v igro, v resnici ne bo več roblox, mislim, da je roblox popoln tako je, vendar morda popravite moderiranje in oznake, ampak na splošno mislim, da je igra precej dobra 🏆 in tudi mene je zanimalo, ali lahko dodate stare stvari nazaj, kot so uredniki avatarjev, igre in morda gostje in rad bi lahko naredite več stvari na mobilnem telefonu. adijo
Igra mi je postala nekoliko prepočasna in nekatere stvari se zdaj ne nalagajo v igre, ko igram!
kul😀😀😀
Ne nalaga se mi
Razlog, da sem temu dal 1 zvezdico, je, ker ko poskušam brusiti igro, Roblox kar naprej pada.. Poskusite in popravite, tudi ta aplikacija je včasih zelo zabavna, vendar mi ni všeč, ko je skoraj vse za robux in še zadnja stvar 1000 $ = 10.000 robuxa nima smisla popraviti za OCENA 5 ZVEZDIC!
LJUBIM igrati to igro s prijatelji. Težava le, če so besede, ki niti niso slabe, centrirane in je toliko posodobitev.
Igra mi ne bo nehala prikazovati črnih zaslonov. Ta igra je nadležna in to je storila večkrat. Grafika igre je iz leta 2006 in idiot je kot ta igra. Sprva si bil dober, zdaj pa nisi
Sovražim, ko moraš nadgraditi in izbrisati moje aplikacije
Ben Adventures 10 APK - Latest version 1.0 - Android Apps ...
Lepa igra
Ta platforma je splošno znana po vsem tem. Predatorji, izkoriščanja, prevaranti, vsebina 18+ na nek način ali moda In grozna zmernost, če bi modi dejansko opravili svoje delo in ne bi samo prepovedali naključnih ljudi, bi bila igra veliko manj stresna, zdaj ne moreš niti reči "ok". " ali "fat" ali druga naključna običajna angleščina, ne da bi to označilo ali ukinilo vaš račun. Roblox je postal degenerirana platforma.
imam težave. 1.) Prekinitev povezave s polnimi palicami interneta. 2.) počasno nalaganje, kot ko zapustim igro, traja približno 1-3 minute, da se naloži. 3.) zamrzne moj cel telefon, ko se pridružim igri, ki ima zapletene funkcije. Tudi če grem na domači zaslon.
ESCAPING THE iPHONE!!! ROBLOX - YouTube
Prevec steka
To je bila ena mojih najljubših iger, je kot supa zabavna trgovina z aplikacijami, vendar moram povedati eno stvar, in to je VELIK PROBLEM!??!!?!? polovico časa se vse, kar rečem, spremeni v ######### in je zanič, še posebej, ko se poskušaš pogovarjati s soigralci in rečeš številko na primer: vzemi te štiri fante in pobegnil bom tukaj frantelzb34(primer imena igralca) In to se bo spremenilo v # vzemite tiste #### fantje in ### pobegnite čez #### . Tudi za številne posodobitve
2021 Novo Roblox Ozadju Odejo Tapiserija Igra Tapiserija, Stenske Slike Anime za Otroke Rojstni dan Ozadja za Dekoracijo Darilo · Preberi recenzije uporabnikov(0)
to je odlična igra, ki je poustvarila filme, kot je reck it Ralph sugar rush številne ovire v njej. Priložena je in ni nobenih dodatkov. zato jo toplo priporočam. Všeč vam bo verjemite mi. tako neverjetno je, vendar mnogi naredijo robux vsakodnevno nagrado tako da lahko vsi izgledamo srčkano in ne kot grda slanina. Razen tega zelo priporočam.
Robloxu sem dal "3", dal bi mu 5, vendar je s to igro veliko težav, za eno je nekaj iger, ki zamujajo in to je zame velika težava in dve imam dober wifi, vendar včasih bo izključite me ali me odjavite brez razloga.
Nehalo se je nalagati vse skupaj! Uporabljam tablični računalnik in zdi se, da traja več kot eno uro, da pridem do glavnega zaslona!
Kul igrica ampak sem si dol izbrisala in zdaj nimam robuksov😔
Na splošno je dobra igra, vendar priporočam, da nekatere besede niso označene ali zamegljene, na primer "<3". Ali "ljubezen", to nima smisla. Ampak drugače je čudovito.
V zadnjem času sem se srečal z nekaj napakami.. na primer: Zamik. Zamik se mi ne zdi smiseln. Moj internet je popolnoma v redu, potem pa kar od nikoder začnem zaostajati. Gumb za ponovno povezavo: samo pojavi se in je moteč. Oznake: Bruh. Roblox, prosim, popravi te napake.
Vse nove promocijske kode za igre Roblox 2021 - VidaBytes ...
Res mi je všeč, vendar popravi ponovno povezavo v Robuxu ne morem kupiti, ker igram na očetovem ipadu in mi ni dovolil, da bi porabil svojega denarja za roblux, tako da lahko dobim 50 robuxov ali 25 prosim
Igra je zelo prijetna, vendar je glavna pomanjkljivost, zlasti za nas mobilne igralce, napake. Najbolj moteča je napaka kamere, pri kateri ne morete zavrteti kamere in lahko samo povečate in pomanjšate, včasih pa popolnoma zamrzne in nimate druge izbire, kot da se znova pridružite igri in je moteče, še posebej, če igrate nekaj, kar ne ne shrani napredka.