Post by johnlynatatar on Mar 15, 2022 15:46:04 GMT 2
------------------------------------------
▶▶▶▶ Defense Zone 3 HD ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Defense Zone 3 HD IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat code for more gold ▞▞▞
▞▞▞ Defense Zone 3 HD 2022 version ▞▞▞
Defense Zone 3 HD ስልት gdpl
ויזואליה מעוצבת בצורה גרועה. לא יכולתי אפילו לעבור את המשימה הראשונה בלי להסיר את ההתקנה כי זה היה גבולי בלתי אפשרי לדעת איפה משהו נמצא. מכיוון שהכל מצויר בצורה כל כך מציאותית, הכל מטשטש יחד בצורה שמבלבלת והופך את המשחק למתסכל מכדי לשחק.
בזבזתי 40 דולר כדי לעבור בערך באמצע ה-qwest, ואז רכישה של 10 דולר לא זוכה למשחק שלי. המפתח מחזיר לי את הקרדיט אבל זה עובד כקרדיט רק אם אני מתחיל מחדש על משחק חדש ומוריד. התיקון שלו עבורי הוא לשחות במעלה הזרם ולנסות לקבל החזר בגוגל פליי. משחק מעניין, אבל ללא מאמץ או מעקב כדי להבין את הנושא הספציפי שלי. אני אתחיל הכל מחדש עם החזר של 10$ שלי...לא.
המשחק יהיה מדהים אבל ככל שהרמות עולות, האויבים נעשים הרבה יותר קשים, אבל אין פיצוי. הכסף מגיע לאט יותר ויותר בכל רמה. שריון האויב הוא יותר מדי עבור כמה מהר אתה רוכש כסף.
גרפיקה לא מושכת וסאונד מכוער לחלוטין.
נו. אתה עובר את הרמה הראשונה בקלות. ברמה הבאה זה בלתי אפשרי אפילו במצב קל. כל גל לוקח בערך 5 דקות והם 15 גלים. נראה לי שיש רק דרך אחת לכל רמה וזה מאוד קשה זה מבזבז הרבה זמן אבל אם אתה אוהב רמות בלתי אפשריות ומשתמש בערך חצי שעה על 15 waves זה המשחק בשבילך. נ.ב למפתחים אם תעשו את המשחק קל יותר אני אדרג 5 כוכבים
זה משחק טיפשי. זה כל כך קשה גם במצב קל. בזבוז זמן.
זהו מצב סיוט מהנה וקל אם אתה יכול לעדכן את המשחק עם יותר נשקים
מקדם משחק טוב בהשוואה לגרסאות הקודמות. המשחק הטוב ביותר מסוג זה בכל מקום. החזיק אותי לשחק במשך חודשים
לא רוצה תוספות? פשוט הכנס את המכשיר למצב טיסה לפני פתיחת המשחק. תהנה! בלתי אפשרי לחלוטין לעבור את משימה 4! שיחקתי על קל & לא יכול לעבור את גל 29. יש לי שדה מלא מלא כלי נשק חזקים ביותר ששודרגו לראש. אני אפילו רועד כדי להפעיל אש גיהנום, נסה לשים חצי שדה ב-upgade בהפסקה לפני. ניסיתי הרבה פעמים הרבה דרכים. תמיד נגמרת הבריאות. לא צריך לרכוש בריאות נוספת כדי לעבור
קל, רגיל, קשה הכל אותו דבר, נמאס....
משחק td מעולה ללא פרסומות
אולטרה קשה וארוך מאוד גל 20 אפילו ברמה 1-2 😅
נא לשים את שם הנשק על כל פריט או להגדיל את הסמל. אני לא יכול לראות דרך הטלפון הנייד ואפילו לא יודע או צריך לזכור כמה על כל נשק.
אחרי lvl 3 זה הופך להיות סופר קשה וכמעט בלתי אפשרי לנצח אפילו עם כסף אמיתי שהושקע. אַשׁפָּה!
אני אוהב את זה אבל המערכת בבקשה לתקן ... לעשות יותר כיף לא להיות סטרס משחק!!! ... הזהב כל כך איטי מגיע
המשחק מאוזן היטב ומהנה לשחק. עם זאת, ישנם כמה חסרונות עיקריים: 1. כל המפות במשחק מוגדלות בצורה כואבת עד כדי כך שזה מבלבל לחלוטין בזמן המשחק. ברמה 3 אתה בקושי יכול לראות 25% מהמפה המלאה בבת אחת, מה שהופך אותה כמעט לבלתי ניתנת להפעלה. 2. הרמות ארוכים מדי מבחינת זמן. תצטרך ממש לשחק במשך שעות לפני שתפנה רמה. במקום זאת הייתי מעדיף גרסה קצרה יותר.
זמן כיף גוזל. אני משחק בו לעתים קרובות אתה צריך להבין את השילוב הטוב ביותר של כוח אש וזה נהיה קשה מאוד במצב קל. כאילו אתה צוחק רמה 8 מתוך 20 היא סופר קשה לנצח.
המון כיף, קל ומשעשע לשחק.
מערכת הנקודות צריכה להיות אילתור. כאשר אתה יורה אתה מקבל פחות נקודות בבקשה אחרים המשחקים טובים.. השווה למשחקים אחרים
תראה כיף, אבל אתה לא יכול לראות איפה אתה שם בדיוק את המגדלים שלך מכיוון שהם ממש מתחת לאצבעותיך. אם הם היו רק מעל זה היה נהדר
משחק נהדר לשריפת זמן
משחק ממש כיף, אבל הוא מאוד קשה, אפילו ברגיל. קראתי ביקורות שחקנים על הקושי המטורף הזה ונראה שצוות הפיתוח נמנע מלהגיב לזה. דעתי על זה היא שהם רוצים שתשלם כדי לנצח, ולכן הקושי בקל יישאר קשה וקשה יישאר מטורף.
זה בסדר אבל הגלים הם כדי לקצר את הגלים כדי לבכות בקול או לתת לנו כפתור מהירות פי 4 מחקתי את המשחק אחרי השלב הראשון לקח לי 40 דקות רק לשלב 1 אז כמה זמן שלב 2/3/4 וכו' להיות ולהפסיד בסוף אחרי כל מה שהזמן המושקע הזה מבאס שלא תבינו אותי לא נכון זה משחק מגניב ותמיד אוהב את זה מאזור הגנה 1 ו-2 אבל אתם עשו את זה עם משך הזמן לכל שלב המממ אני אעשה הורד מחדש לאחר כמה עדכונים אולי אז השלבים לא ייגררו
Defense Zone 3 HD სტრატეგია wnw
אני לא משאיר תגובות (לא סוג כזה של אדם). המשחק הזה שינה את זה עבורי. הגרסה הראשונה ששיחקתי הייתה דגם טוב לפני שנים. זה עתה הורדתי את הגרסה הזו והשיפורים/גרפיקה/אפקטים/סאונד מתאימים לי. הסנכרון בהחלט מספק משחק חלק. מנקודת המבט של משחק טלפון, זה קובע את הרף. עם רמות רבות, רמות שונות של משחק (קשה, קל וכו') אני מצפה להיות בהסגר ונהנה מהמשחק הזה במשך שעות. #הישארו בטוחים כולם
קשה לראות דברים והרמות נמשכות יותר משעה!
סבבה לגמרי
Defense Zone 3 HD Παιχνίδια στρατηγικής jepl
Prize Claw Arkade drh
עדכון רביעי תוך כמה ימים...זה הופך להיות יותר כמו תוכנה זדונית שגונבת את הנתונים שלך,.....הסר התקנה עכשיו
קראתי תגובות רבות על הקושי הגבוה, ובלתי אפשרי להתקדם, אם לא קונים את הגרסה בתשלום. אני לא אינטליגנטי במיוחד אבל הצלחתי לשחק בגרסה החינמית בכל הרמות גם בקושי הכי גדול, זה דורש קצת ניסיון וקצת סבלנות, אבל זה נפלא להתגבר עליהם סופית. אני חושב שהמשחק הזה מושלם אבל אני רוצה הרבה יותר. אני מקווה שתיתן לנו חוויה חדשה בקרוב מאוד. תודה על הזמן שהקדשת ליצירת משחקים טובים מאוד.
אני מוצא שהמשחק הזה צריך שדרוגים טובים יותר התותחים הם שבוע הם צריכים יותר כוח המטוסים הם שבוע הם צריכים יותר כוח זה לוקח הרבה זמן לשדרג רובים וכמה מטוסים לא עושים כלום בכלל. צריך שדרוגים נוספים בכל התותחים והמטוסים
Defense Zone 3 HD Strategie cvht
יהיה טוב פי מיליון אם הם יתחילו אותך עם קצת יותר $$$... רמות שאי אפשר לנצח בלי לצפות בסרטונים לפני משחק כדי להשיג מטבעות...
אל תקשיב לאנשים האלה שלא מצליחים לעבור את שלב 4 בקל. זה משחק מסובך ואתה צריך לחשוב איך אתה מציב את הצריח שלך ומתי לשדרג אותו. הרבה אנשים בוכים על מיקרוטרנזקציות. אתה לא צריך אותם, רק למד כיצד להדוף את ההתקפות. ההערה השלילית היחידה שהייתי נותן היא שאין עצות כלים (אני משחק מהטלפון). לקח זמן להבין מה מנצח מה ומה פגיע לאיזה צריח
Defense Zone 3 HD Strategické ulw